Laden Evenementen

Agenda

Elektrificatie luchtvaart: hoe brengt Brainport battery power van automotive naar aviation?

12 november 2021 12:00 - 17:30

Schermafbeelding 2021 10 12 Om 21.18.31

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij organiseert in samenwerking met de Automotive Campus, TU/e, Brainport Eindhoven en Eindhoven Airport een fysieke bijeenkomst op de Automotive Campus te Helmond.

In Nederland zien we steeds meer initiatieven op het gebied van elektrisch vliegen, zowel vanuit de luchthavens, kennisinstellingen, opkomende startups als vanuit de ontwikkeling van batterijtechnologie. Met deze bijeenkomst waarbij verschillende organisaties uit het ecosysteem bij elkaar komen, willen we de community op elektrisch vliegen ontwikkelen en samenwerkingen versterken.

De bijeenkomst wordt ingeleid met de visie van prof. dr. ir. Maarten Steinbuch op duurzame mobiliteit en de impact van elektrificatie op de luchtvaart. Daarna worden ronde tafel gesprekken gevoerd met de organisaties die nauw betrokken zijn met de technologie ontwikkeling, de luchthaven infrastructuur of de bouw van een elektrisch vliegtuig.

Er zal op zoek gegaan worden naar mogelijke samenwerkingsverbanden die de community voor elektrisch vliegen kunnen versterken en aan te sluiten zijn bij eventuele landelijke initiatieven.

Ten behoeve van de matchmaking vragen we iedere organisatie een pitch voor te bereiden van maximaal 2 minuten / 2 slides, waarin uitgelegd wordt wat de expertise en de reden van deelname is. Ter voorbereiding van de discussie zijn er drie stellingen waarop jouw reactie gewenst is. De te gebruiken template wordt doorgestuurd na registratie.

Via onderstaande registratie button kom je terecht op de eventpagina waar je meer informatie over het programma en locatie aantreft. Ook kun je jezelf via deze button aanmelden.

We hopen je te zien op vrijdag 12 november!

 

REGISTRATIE BUTTON

Gegevens

Datum:
12 november 2021
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.bomevents.nl/elektrificatieluchtvaart